Boligsociale Helhedsplan Køge

Beskrivelse

I den boligsociale helhedsplan i Køge arbejder vi for at gøre boligområderne Søparken, Hastrupparken, Ellemarken og Karlemoseparken til endnu bedre steder at bo og leve i.

Det boligsociale sekretariat administreres af Boligselskabet Sjælland og arbejder med midler fra Landsbyggefonden, Boligselskabet Sjælland, DAB, Lejerbo, Køge boligselskab og Køge Kommune. Udgangspunktet for vores boligsociale arbejde er dels at kortlægge de udfordringer og problemstillinger som er knyttet til boligområderne dels at undersøge, hvilke ressourcer og potentialer boligområderne indeholder for på den måde at realisere dem.

Indsatserne spænder fra kompetencegivende forløb, faglige oplæg og kurser til brobyggende aktiviteter mellem boligområderne og det omkringliggende samfund. Sekretariatet samarbejder med gode lokale kræfter fra foreninger, jobcenter, skoler, institutioner, SSP, politi og Køge Kommune. I det boligsociale arbejde er der stort fokus på varige ændringer, hvorfor alle indsatser tilgås med fokus på hvorledes disse forankres lokalt.

Kontaktoplysninger

Boligsociale Helhedsplan Køge

Karlemosevej 73B

4600 Køge

Tlf.: 29461992

Email: hfl@bosj.dk

Hjemmeside: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088695480435

CVR nr.:

Aktiviteter

  • Kommunale projekter

Kontaktperson

Kort