Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds

Beskrivelse

Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds er en lokalforening under Parkinsonforeningen. Kredsen dækker kommunerne Greve, Lejre, Solrød, Køge, Stevns, og Roskilde.

Foreningens overordnede mål er at hjælpe og støtte parkinsonramte og deres pårørende.  Vores medlemmer er parkinsonramte og deres pårørende, samt andre interesserede.

Foreningen har et lokalt engagement med klubber/cafeer i Greve, Køge og Roskilde, men alle medlemmer er velkomne i alle klubber. Klubberne er mødested for parkinsonramte og pårørende, og man mødes over en kop kaffe og drøfter de emner der optager de fremmødte. Klubben i Køge mødes i Fælleshuset, Søbækvej 23 i Køge sidste fredag i måneden  kl. 14-16. Mere information på vores hjemmeside.

Vi arrangerer desuden 4-5 temamøder årligt med oplysende formål, oftest med fagpersoner som foredragsholder, f.eks. neurolog eller fysioterapeut. Til støtte for pårørende til parkinsonramte afholdes årligt 2-3 møder kun for pårørende med samtale og netværksdannelse. 2-3 gange om året er der udflugt, som er tilpasset vores medlemmer.

Vi udgiver også eget medlemsblad for kredsen (ParkinsonPosten) med oplysninger om lokale møder og aktiviteter, herunder oplysninger om dans, boksning og bordtennis tilrettet parkinsonramte i lokalområdet.

Vores møder er åbne for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Mere information samt medlemsblad er på vores hjemmeside: https://www.parkinson.dk/kredse/2828-sjaellandoest/om-os/

Kontaktoplysninger

Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds

Søbækvej 23

4600 Køge

Tlf.: 22661030

Email: kristine.nielsen@dadlnet.dk

Hjemmeside: https://www.parkinson.dk/kredse/2828-sjaellandoest/om-os/

CVR nr.: 35331751

Aktiviteter

  • Møde
  • Patientforening

Kontaktperson

Formand

Kort