Tid til at oprette ansøgninger til lokaler og arealer til sæson 2023/2024

Oprettet: 09.02.2023

Så er det tid til at oprette sæsonønsker til sæson 2023/2024. Der er frist for ansøgninger 28. februar 2023. Vi forventer, at tiderne til den nye sæson er fordelt omkring 1. april. 
Vær opmærksom på, at der også skal ansøges om tid på de udendørsarealer, som f.eks. fodboldbaner og lignende, så de udendørs bookinger også er synlige på kalenderen på Fritidsliv.koege.dk

Ønskerne oprettes på https://fritidsliv.koege.dk under book lokaler/arealer - sæson ansøgning. Den nye sæson løber fra slutningen af sommerferien til næste års sommerferie. Under punktet sæsonansøgning kan I hele tiden følge med i jeres ansøgninger, hvilke der er afsendt, godkendt og eventuelt afvist. I vil altid modtage en kvittering for jeres ansøgning, og ligeledes en kvittering når bookingerne er endeligt godkendt.

Et lille tip: når der er oprettet 1 sæson booking, kan man på det lille ikon med 2 dokumenter, oprette en kopi af det ønske man lige har lavet. Hvis man f.eks. har lavet et ønske om en mandagstid, og også skal ansøge om en torsdagstid, så kan man oprette en kopi, ændre dagen til torsdag og afsende ønsket. Alle de andre oplysninger er genbrug.

Hvis du oplever problemer med systemet eller har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte enten Louise Celbech, tlf. 2944 0289 eller Charlotte V. Jørgensen tlf. 2027 5558 eller på mail kulturogidraet@koege.dk